Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile6012g4329kcal973.9g234.5g42.1g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g2004g1102kcal62.1g128.3g40.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35.1g0.6g1.8g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g150g592kcal4.5g30.1g51.1g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g50g49kcal0.8g12.5g0.1g5.3g
Timjami 3g8.5kcal0.3g0.8g0.2g1.1g
Ruohosipuli 200g45kcal2.8g3.4g1.2g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17040g12595kcal2099g889.4g270.8g26g
Valittu annoskoko8520g6297kcal1049.5g444.7g135.4g13g
Annoskoko puolitettuna4260g3149kcal524.8g222.4g67.7g6.5g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136