Caesarin lohi

Caesarin uunilohi
600–800 g fileoitua lohta tai kirjolohta
50 g (2 dl) raastettua parmesaania
noin 2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulin kynttä
1 tl dijoninsinappia
ripaus mustapippuria
1 tlk anjovisfileitä
hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia

1. Aseta filee sopivan kokoiseen uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Sekoita öljystä ja
parmesaanista sopivan notkea tahna ja mausta se sinapilla ja murskatulla valkosipulilla
ja mustapippurilla.

Sivele tahna lohen pintaan.

2. Valuta anjovikset ja asettele ne ristikoksi kalan pinnalle.

3. Kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia fileen paksuudesta riippuen.

Sirottele kypsän kalan pinnalle silputtua persiljaa tai ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee7500g14625kcal1402.5g0g1012.5g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl100g141kcal4.7g9.2g9.5g0g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g500g1950kcal165g0g140g0g
Anjovis-filee, 1 kpl300g630kcal28.5g42g39g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g70g73kcal5.5g11.4g0.4g1.4g
Persilja 50g14kcal0.7g0.5g0.1g4g
Oliiviöljy 280g2476kcal0g0g280g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17600g39817kcal3213.8g126.2g2963g10.8g
Valittu annoskoko8800g19909kcal1606.9g63.1g1481.5g5.4g
Annoskoko puolitettuna4400g9954kcal803.5g31.6g740.8g2.7g
Arvot/100g100g226kcal18.3g0.7g16.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136969