Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska5110g3884kcal884.1g0g35.8g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl601g4329kcal0g1.2g481g0g
Oliiviöljy 162g1436kcal0g0g162.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka301g247kcal10.2g57.1g3g3g
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 902g618kcal2.8g5.4g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)1202g962kcal12g54.1g84.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17760g22949kcal1818.2g235.6g1532.6g6g
Valittu annoskoko8880g11475kcal909.1g117.8g766.3g3g
Annoskoko puolitettuna4440g5737kcal454.6g58.9g383.2g1.5g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.3g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175888