Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g19g24kcal3.9g0g0.9g0g
Lanttu14g3.5kcal0.1g0.6g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g32g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
Porkkana 18g5.8kcal0.1g1g0g0.5g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g150kcal9.4g11.8g6.4g2.4g
Valittu annoskoko90g75kcal4.7g5.9g3.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna45g38kcal2.4g3g1.6g0.6g
Arvot/100g100g84kcal5.2g6.6g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319