Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee19g37kcal3.5g0g2.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Porkkana 7.8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Palsternakka 4.7g3kcal0g0.6g0g0.2g
Sipuli 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl6.2g22kcal0.1g0.2g2.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g165kcal7.8g7.6g10.8g1.4g
Valittu annoskoko90g82kcal3.9g3.8g5.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna45g41kcal2g1.9g2.7g0.4g
Arvot/100g100g92kcal4.4g4.2g6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101402