Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee56g110kcal10.5g0g7.6g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%11g15kcal0.3g0.2g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Katkarapu pienet (pirkka)8.4g5.6kcal1.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g269kcal24.6g2g18.4g0.6g
Valittu annoskoko93g135kcal12.3g1g9.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna46g67kcal6.2g0.5g4.6g0.2g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551