Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee5600g10920kcal1047.2g0g756g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%1120g1456kcal33.6g22.4g145.6g1.1g
Sipuli (kuorittu)1680g454kcal21.8g80.6g3.4g28.6g
Katkarapu pienet (pirkka)840g554kcal126g0g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18480g26768kcal2457.2g206g1821.8g59.4g
Valittu annoskoko9240g13384kcal1228.6g103g910.9g29.7g
Annoskoko puolitettuna4620g6692kcal614.3g51.5g455.5g14.9g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551