Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g1399g196kcal26.6g5.6g7g18.2g
Lohifilee2799g5457kcal523.3g0g377.8g0g
Parsakaali pakaste Rainbow4664g933kcal139.9g93.3g0g116.6g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g280g1791kcal3.1g8.4g198.7g0g
Oliiviöljy 126g1114kcal0g0g125.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18536g18982kcal1385.8g214.6g1418.8g269.6g
Valittu annoskoko9268g9491kcal692.9g107.3g709.4g134.8g
Annoskoko puolitettuna4634g4746kcal346.5g53.7g354.7g67.4g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192