Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile66g47kcal10.7g2.6g0.5g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g22g12kcal0.7g1.4g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g1.6g6.5kcal0g0.3g0.6g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 2.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g138kcal23g9.6g3g0.4g
Valittu annoskoko93g69kcal11.5g4.8g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna47g35kcal5.8g2.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g74kcal12.4g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136