Kasvissosekeitto

Pilko ainekset kattilaan ja laita vettä niin että vihannekset peittyvät.

Kun neste alkaa kiehua lisää kasvisliemikuutio ja mausteet (suola, valkopippuri, valkosipulijauhe, yrittimauste).

Kun vihannekset ovat kypsiä muussaa ne esim.

sauvasekottimella.

Kiehauta ja nauti.

Huom.

Muista pilkkoa lanttu pieniksi osiksi sillä se kypsyy hitaiten muihin vihanneksiin nähden.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow40g104kcal4g4g8g0.6g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Lanttu60g15kcal0.6g2.8g0.2g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g240g67kcal1.4g14.3g0.5g6g
Peruna (vanha, kuorittu)400g328kcal7.2g70.4g0.4g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1880g1137kcal31.6g202.2g19g30.2g
Valittu annoskoko940g569kcal15.8g101.1g9.5g15.1g
Annoskoko puolitettuna470g284kcal7.9g50.6g4.8g7.6g
Arvot/100g100g61kcal1.7g10.8g1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=43650