Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g558g1869kcal122.8g1.7g156.2g0g
Katkarapu pienet (pirkka)900g594kcal135g0g6.3g0g
Sipuli, kokonainen 50g450g122kcal5.9g21.6g0.9g3.2g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 3600g2787kcal60.5g576.7g7.2g36g
Lohi2250g3735kcal375.8g0g247.5g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g1800g1080kcal57.6g127.8g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19116g20374kcal1515.2g1455.6g908.2g78.4g
Valittu annoskoko9558g10187kcal757.6g727.8g454.1g39.2g
Annoskoko puolitettuna4779g5094kcal378.8g363.9g227.1g19.6g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274