Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile676g487kcal109.6g26.4g4.7g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g225g124kcal7g14.4g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g17g67kcal0.5g3.4g5.7g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g5.6g5.5kcal0.1g1.4g0g0.6g
Timjami 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Ruohosipuli 23g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1916g1417kcal236.2g100g30.2g2.8g
Valittu annoskoko958g709kcal118.1g50g15.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna479g354kcal59.1g25g7.6g0.7g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136