Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g5.8g20kcal1.3g0g1.6g0g
Katkarapu pienet (pirkka)9g6.2kcal1.4g0g0.1g0g
Sipuli, kokonainen 50g4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 38g29kcal0.6g6g0.1g0.4g
Lohi23g39kcal3.9g0g2.6g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g19g11kcal0.6g1.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g212kcal15.8g15g9.6g0.8g
Valittu annoskoko100g106kcal7.9g7.5g4.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna50g53kcal4g3.8g2.4g0.2g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.5g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274