Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g150g21kcal2.8g0.6g0.7g1.9g
Lohifilee300g585kcal56.1g0g40.5g0g
Parsakaali pakaste Rainbow500g100kcal15g10g0g12.5g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g30g192kcal0.3g0.9g21.3g0g
Oliiviöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1986g2034kcal148.4g23g152g28.8g
Valittu annoskoko993g1017kcal74.2g11.5g76g14.4g
Annoskoko puolitettuna497g508kcal37.1g5.8g38g7.2g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192