Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee700g1365kcal130.9g0g94.5g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%140g182kcal4.2g2.8g18.2g0.1g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Katkarapu pienet (pirkka)105g69kcal15.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2310g3346kcal307.2g25.8g227.6g7.4g
Valittu annoskoko1155g1673kcal153.6g12.9g113.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna578g837kcal76.8g6.5g56.9g1.9g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551