Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee800g1560kcal149.6g0g108g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%160g208kcal4.8g3.2g20.8g0.2g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Katkarapu pienet (pirkka)120g79kcal18g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g3824kcal351g29.4g260.2g8.6g
Valittu annoskoko1320g1912kcal175.5g14.7g130.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna660g956kcal87.8g7.4g65.1g2.2g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551