Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee900g1755kcal168.3g0g121.5g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%180g234kcal5.4g3.6g23.4g0.2g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Katkarapu pienet (pirkka)135g89kcal20.3g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2970g4302kcal395g33.2g292.6g9.6g
Valittu annoskoko1485g2151kcal197.5g16.6g146.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna743g1076kcal98.8g8.3g73.2g2.4g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551