Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee100g195kcal18.7g0g13.5g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%20g26kcal0.6g0.4g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Katkarapu pienet (pirkka)15g10kcal2.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g478kcal44g3.6g32.6g1g
Valittu annoskoko165g239kcal22g1.8g16.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna83g120kcal11g0.9g8.2g0.3g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551