Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee1200g2340kcal224.4g0g162g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%240g312kcal7.2g4.8g31.2g0.2g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Katkarapu pienet (pirkka)180g119kcal27g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g5736kcal526.6g44.2g390.4g12.6g
Valittu annoskoko1980g2868kcal263.3g22.1g195.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna990g1434kcal131.7g11.1g97.6g3.2g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551