Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee1400g2730kcal261.8g0g189g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%280g364kcal8.4g5.6g36.4g0.3g
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Katkarapu pienet (pirkka)210g139kcal31.5g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4620g6692kcal614.4g51.6g455.4g14.8g
Valittu annoskoko2310g3346kcal307.2g25.8g227.7g7.4g
Annoskoko puolitettuna1155g1673kcal153.6g12.9g113.9g3.7g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551