Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee1800g3510kcal336.6g0g243g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%360g468kcal10.8g7.2g46.8g0.4g
Sipuli (kuorittu)540g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Katkarapu pienet (pirkka)270g178kcal40.5g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5940g8604kcal789.8g66.2g585.6g19.2g
Valittu annoskoko2970g4302kcal394.9g33.1g292.8g9.6g
Annoskoko puolitettuna1485g2151kcal197.5g16.6g146.4g4.8g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551