Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee200g390kcal37.4g0g27g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%40g52kcal1.2g0.8g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Katkarapu pienet (pirkka)30g20kcal4.5g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g956kcal87.8g7.4g65g2g
Valittu annoskoko330g478kcal43.9g3.7g32.5g1g
Annoskoko puolitettuna165g239kcal22g1.9g16.3g0.5g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551