Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee2000g3900kcal374g0g270g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%400g520kcal12g8g52g0.4g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Katkarapu pienet (pirkka)300g198kcal45g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6600g9560kcal877.6g73.6g650.6g21.2g
Valittu annoskoko3300g4780kcal438.8g36.8g325.3g10.6g
Annoskoko puolitettuna1650g2390kcal219.4g18.4g162.7g5.3g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551