Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee2400g4680kcal448.8g0g324g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%480g624kcal14.4g9.6g62.4g0.5g
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Katkarapu pienet (pirkka)360g238kcal54g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g11472kcal1053.2g88.4g780.6g25.4g
Valittu annoskoko3960g5736kcal526.6g44.2g390.3g12.7g
Annoskoko puolitettuna1980g2868kcal263.3g22.1g195.2g6.4g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551