Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee250g488kcal46.7g0g33.7g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%50g65kcal1.5g1g6.5g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Katkarapu pienet (pirkka)38g25kcal5.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana825g1195kcal109.6g9.2g81.4g2.6g
Valittu annoskoko413g598kcal54.8g4.6g40.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna206g299kcal27.4g2.3g20.4g0.7g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551