Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee2800g5460kcal523.6g0g378g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%560g728kcal16.8g11.2g72.8g0.6g
Sipuli (kuorittu)840g227kcal10.9g40.3g1.7g14.3g
Katkarapu pienet (pirkka)420g277kcal63g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9240g13384kcal1228.6g103g910.8g29.8g
Valittu annoskoko4620g6692kcal614.3g51.5g455.4g14.9g
Annoskoko puolitettuna2310g3346kcal307.2g25.8g227.7g7.5g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551