Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee300g585kcal56.1g0g40.5g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%60g78kcal1.8g1.2g7.8g0.1g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Katkarapu pienet (pirkka)45g30kcal6.8g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g1434kcal131.8g11g97.6g3.2g
Valittu annoskoko495g717kcal65.9g5.5g48.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna248g359kcal33g2.8g24.4g0.8g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551