Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee3200g6240kcal598.4g0g432g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%640g832kcal19.2g12.8g83.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)960g259kcal12.5g46.1g1.9g16.3g
Katkarapu pienet (pirkka)480g317kcal72g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g15296kcal1404.2g117.8g1041g33.8g
Valittu annoskoko5280g7648kcal702.1g58.9g520.5g16.9g
Annoskoko puolitettuna2640g3824kcal351.1g29.5g260.3g8.5g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551