Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee3600g7020kcal673.2g0g486g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%720g936kcal21.6g14.4g93.6g0.7g
Sipuli (kuorittu)1080g292kcal14g51.8g2.2g18.4g
Katkarapu pienet (pirkka)540g356kcal81g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11880g17208kcal1579.6g132.4g1171.2g38.2g
Valittu annoskoko5940g8604kcal789.8g66.2g585.6g19.1g
Annoskoko puolitettuna2970g4302kcal394.9g33.1g292.8g9.6g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551