Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee400g780kcal74.8g0g54g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%80g104kcal2.4g1.6g10.4g0.1g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Katkarapu pienet (pirkka)60g40kcal9g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g1912kcal175.6g14.8g130g4.2g
Valittu annoskoko660g956kcal87.8g7.4g65g2.1g
Annoskoko puolitettuna330g478kcal43.9g3.7g32.5g1.1g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551