Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee4000g7800kcal748g0g540g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%800g1040kcal24g16g104g0.8g
Sipuli (kuorittu)1200g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Katkarapu pienet (pirkka)600g396kcal90g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13200g19120kcal1755.2g147.2g1301.2g42.4g
Valittu annoskoko6600g9560kcal877.6g73.6g650.6g21.2g
Annoskoko puolitettuna3300g4780kcal438.8g36.8g325.3g10.6g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551