Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee500g975kcal93.5g0g67.5g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%100g130kcal3g2g13g0.1g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Katkarapu pienet (pirkka)75g50kcal11.3g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1650g2390kcal219.6g18.4g162.6g5.4g
Valittu annoskoko825g1195kcal109.8g9.2g81.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna413g598kcal54.9g4.6g40.7g1.4g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551