Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee600g1170kcal112.2g0g81g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%120g156kcal3.6g2.4g15.6g0.1g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Katkarapu pienet (pirkka)90g59kcal13.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g2868kcal263.2g22g195.2g6.4g
Valittu annoskoko990g1434kcal131.6g11g97.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna495g717kcal65.8g5.5g48.8g1.6g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551