Caesarin lohi

Caesarin uunilohi
600–800 g fileoitua lohta tai kirjolohta
50 g (2 dl) raastettua parmesaania
noin 2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulin kynttä
1 tl dijoninsinappia
ripaus mustapippuria
1 tlk anjovisfileitä
hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia

1. Aseta filee sopivan kokoiseen uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Sekoita öljystä ja
parmesaanista sopivan notkea tahna ja mausta se sinapilla ja murskatulla valkosipulilla
ja mustapippurilla.

Sivele tahna lohen pintaan.

2. Valuta anjovikset ja asettele ne ristikoksi kalan pinnalle.

3. Kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia fileen paksuudesta riippuen.

Sirottele kypsän kalan pinnalle silputtua persiljaa tai ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee1125g2194kcal210.4g0g151.9g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl15g21kcal0.7g1.4g1.4g0g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g75g293kcal24.8g0g21g0g
Anjovis-filee, 1 kpl45g95kcal4.3g6.3g5.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Persilja 7.5g2.1kcal0.1g0.1g0g0.6g
Oliiviöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g5972kcal482.2g19g444.4g1.6g
Valittu annoskoko1320g2986kcal241.1g9.5g222.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna660g1493kcal120.6g4.8g111.1g0.4g
Arvot/100g100g226kcal18.3g0.7g16.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136969