Caesarin lohi

Caesarin uunilohi
600–800 g fileoitua lohta tai kirjolohta
50 g (2 dl) raastettua parmesaania
noin 2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulin kynttä
1 tl dijoninsinappia
ripaus mustapippuria
1 tlk anjovisfileitä
hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia

1. Aseta filee sopivan kokoiseen uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Sekoita öljystä ja
parmesaanista sopivan notkea tahna ja mausta se sinapilla ja murskatulla valkosipulilla
ja mustapippurilla.

Sivele tahna lohen pintaan.

2. Valuta anjovikset ja asettele ne ristikoksi kalan pinnalle.

3. Kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia fileen paksuudesta riippuen.

Sirottele kypsän kalan pinnalle silputtua persiljaa tai ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee1313g2559kcal245.4g0g177.2g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl18g25kcal0.8g1.6g1.7g0g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g88g341kcal28.9g0g24.5g0g
Anjovis-filee, 1 kpl53g110kcal5g7.3g6.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal1g2g0.1g0.2g
Persilja 8.7g2.4kcal0.1g0.1g0g0.7g
Oliiviöljy 49g433kcal0g0g49g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g6968kcal562.4g22g518.6g1.8g
Valittu annoskoko1540g3484kcal281.2g11g259.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna770g1742kcal140.6g5.5g129.7g0.5g
Arvot/100g100g226kcal18.3g0.7g16.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136969