Caesarin lohi

Caesarin uunilohi
600–800 g fileoitua lohta tai kirjolohta
50 g (2 dl) raastettua parmesaania
noin 2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulin kynttä
1 tl dijoninsinappia
ripaus mustapippuria
1 tlk anjovisfileitä
hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia

1. Aseta filee sopivan kokoiseen uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Sekoita öljystä ja
parmesaanista sopivan notkea tahna ja mausta se sinapilla ja murskatulla valkosipulilla
ja mustapippurilla.

Sivele tahna lohen pintaan.

2. Valuta anjovikset ja asettele ne ristikoksi kalan pinnalle.

3. Kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia fileen paksuudesta riippuen.

Sirottele kypsän kalan pinnalle silputtua persiljaa tai ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee1688g3291kcal315.6g0g227.8g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl23g32kcal1.1g2.1g2.1g0g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g113g439kcal37.1g0g31.5g0g
Anjovis-filee, 1 kpl68g142kcal6.4g9.4g8.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g16kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Persilja 11g3.1kcal0.2g0.1g0g0.9g
Oliiviöljy 63g557kcal0g0g63g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g8959kcal723.2g28.4g666.6g2.4g
Valittu annoskoko1980g4479kcal361.6g14.2g333.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna990g2240kcal180.8g7.1g166.7g0.6g
Arvot/100g100g226kcal18.3g0.7g16.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136969