Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile752g541kcal121.7g29.3g5.3g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g251g138kcal7.8g16g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.3g22kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g19g74kcal0.6g3.8g6.4g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g6.3g6.1kcal0.1g1.6g0g0.7g
Timjami 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Ruohosipuli 25g5.7kcal0.3g0.4g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2130g1575kcal262.2g111.2g34g3.2g
Valittu annoskoko1065g787kcal131.1g55.6g17g1.6g
Annoskoko puolitettuna533g394kcal65.6g27.8g8.5g0.8g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136