Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile902g649kcal146.1g35.2g6.3g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g301g165kcal9.3g19.2g6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g23g89kcal0.7g4.5g7.7g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g7.5g7.3kcal0.1g1.9g0g0.8g
Timjami 0.5g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Ruohosipuli 30g6.8kcal0.4g0.5g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g1889kcal314.8g133.4g40.6g4g
Valittu annoskoko1278g945kcal157.4g66.7g20.3g2g
Annoskoko puolitettuna639g472kcal78.7g33.4g10.2g1g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136