Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile1052g758kcal170.4g41g7.4g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g351g193kcal10.9g22.4g7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.8g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g26g104kcal0.8g5.3g8.9g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g8.8g8.5kcal0.1g2.2g0g0.9g
Timjami 0.5g1.5kcal0g0.1g0g0.2g
Ruohosipuli 35g7.9kcal0.5g0.6g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2982g2204kcal367.2g155.4g47.2g4.4g
Valittu annoskoko1491g1102kcal183.6g77.7g23.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna746g551kcal91.8g38.9g11.8g1.1g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136