Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile1200g864kcal194.4g46.8g8.4g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g400g220kcal12.4g25.6g8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g30g118kcal0.9g6g10.2g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g10g10kcal0.2g2.5g0g1.1g
Timjami 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Ruohosipuli 40g9kcal0.6g0.7g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3401g2514kcal419.2g177.6g53.8g5.4g
Valittu annoskoko1701g1257kcal209.6g88.8g26.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna850g629kcal104.8g44.4g13.5g1.4g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136