Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile1353g974kcal219.1g52.8g9.5g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g451g248kcal14g28.9g9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g34g133kcal1g6.8g11.5g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g11g11kcal0.2g2.8g0g1.2g
Timjami 0.7g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Ruohosipuli 45g10kcal0.6g0.8g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3834g2834kcal472.2g200.4g61g6g
Valittu annoskoko1917g1417kcal236.1g100.2g30.5g3g
Annoskoko puolitettuna959g708kcal118.1g50.1g15.3g1.5g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136