Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile1503g1082kcal243.5g58.6g10.5g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g501g276kcal15.5g32.1g10g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.8g0.2g0.4g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g38g148kcal1.1g7.5g12.8g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g13g12kcal0.2g3.1g0g1.3g
Timjami 0.8g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Ruohosipuli 50g11kcal0.7g0.9g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4260g3148kcal524.8g222.4g67.8g6.4g
Valittu annoskoko2130g1574kcal262.4g111.2g33.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna1065g787kcal131.2g55.6g17g1.6g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136