Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile300g216kcal48.6g11.7g2.1g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g100g55kcal3.1g6.4g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.8g0g0.1g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g7.5g30kcal0.2g1.5g2.5g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g2.5g2.4kcal0g0.6g0g0.3g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Ruohosipuli 10g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana850g628kcal104.6g44.4g13.4g1.4g
Valittu annoskoko425g314kcal52.3g22.2g6.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna213g157kcal26.2g11.1g3.4g0.4g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136