Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha333g423kcal72g0g15g0g
Voi 40% rasvaa 33g125kcal0.6g0.7g13.5g0g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 533g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g60g168kcal8.4g0.5g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2288g1567kcal168.2g24.6g87g9.8g
Valittu annoskoko1144g783kcal84.1g12.3g43.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna572g392kcal42.1g6.2g21.8g2.5g
Arvot/100g100g69kcal7.4g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585