Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha416g529kcal89.9g0g18.7g0g
Voi 40% rasvaa 42g156kcal0.8g0.8g16.9g0g
Sipuli (kuorittu)208g56kcal2.7g10g0.4g3.5g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 666g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g75g210kcal10.5g0.7g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2860g1959kcal210g30.6g108.6g12.2g
Valittu annoskoko1430g979kcal105g15.3g54.3g6.1g
Annoskoko puolitettuna715g490kcal52.5g7.7g27.2g3.1g
Arvot/100g100g69kcal7.3g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585