Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha500g635kcal107.9g0g22.5g0g
Voi 40% rasvaa 50g188kcal0.9g1g20.3g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g90g252kcal12.6g0.8g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3432g2350kcal251.8g36.8g130.6g14.8g
Valittu annoskoko1716g1175kcal125.9g18.4g65.3g7.4g
Annoskoko puolitettuna858g588kcal63g9.2g32.7g3.7g
Arvot/100g100g69kcal7.3g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585