Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha583g740kcal125.9g0g26.2g0g
Voi 40% rasvaa 58g219kcal1.1g1.2g23.7g0g
Sipuli (kuorittu)292g79kcal3.8g14g0.6g5g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 933g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g105g294kcal14.7g0.9g25.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4004g2742kcal294g43g152.4g17.4g
Valittu annoskoko2002g1371kcal147g21.5g76.2g8.7g
Annoskoko puolitettuna1001g685kcal73.5g10.8g38.1g4.4g
Arvot/100g100g69kcal7.3g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585