Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha666g846kcal143.9g0g30g0g
Voi 40% rasvaa 67g250kcal1.3g1.3g27.1g0g
Sipuli (kuorittu)333g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1066g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g120g336kcal16.8g1.1g28.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4576g3133kcal336g49g174.2g19.8g
Valittu annoskoko2288g1567kcal168g24.5g87.1g9.9g
Annoskoko puolitettuna1144g783kcal84g12.3g43.6g5g
Arvot/100g100g69kcal7.3g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585