Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha750g952kcal161.9g0g33.7g0g
Voi 40% rasvaa 75g281kcal1.4g1.5g30.5g0g
Sipuli (kuorittu)375g101kcal4.9g18g0.7g6.4g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1199g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g135g378kcal18.9g1.2g32.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5148g3525kcal378.2g55.2g195.8g22.4g
Valittu annoskoko2574g1763kcal189.1g27.6g97.9g11.2g
Annoskoko puolitettuna1287g881kcal94.6g13.8g49g5.6g
Arvot/100g100g69kcal7.3g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585