Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha833g1058kcal179.9g0g37.5g0g
Voi 40% rasvaa 83g313kcal1.6g1.7g33.9g0g
Sipuli (kuorittu)416g112kcal5.4g20g0.8g7.1g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1333g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g150g420kcal21g1.3g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5720g3917kcal420.2g61.4g217.8g24.8g
Valittu annoskoko2860g1958kcal210.1g30.7g108.9g12.4g
Annoskoko puolitettuna1430g979kcal105.1g15.4g54.5g6.2g
Arvot/100g100g69kcal7.3g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585